Pagina's

maandag, april 25, 2005

Nu al !!!

Wordt ik vanmiddag zo maar door v.d. Kwaak gebeld. Of het me uitkwam als ik de auto vanmiddag al kon halen? Ja !! Hè hè, natuurlijk wel !!!. Dus iets eerder weggegaan van mijn werk en wederom naar Rijnsburg gefietst. Daar aangekomen was ik nog iets te vroeg, dus nog even gewacht. Alvast de spullen uit mijn oude auto gehaald en in mijn nieuwe auto gelegd. Ze hebben er nog twee nieuwe voor banden om gelegd en het midden stuk van mijn uitlaat vernieuwd. Allemaal bij de prijs inbegrepen. Hij was netjes gepoetst en schoongemaakt. En om ong. kwart voor 5 kon ik hem meenemen. En nu staat hij glimmend voor mijn deur. Kevin vindt deze zelfs mooier dan mijn oude. Ik vond rood toch iets mooier. Maar goed, ik moet toegeven dat hij er erg netjes uitziet. Nu maar hopen dat deze wel een aantal jaar mee wil gaan.

zondag, april 24, 2005

Bewaken


Ik houd je in de gaten, jij komt hier niet meer weg :)

Snel!!!


Hahaha ik ben te snel voor de foto!!

Grote bek!!

Had je wat??? Posted by Hello

Hard bijten !!!

Wat nou AUWWWWW !!!!! Posted by Hello

zaterdag, april 23, 2005

Auto gekocht !!!

Vanmorgen om kwart voor 10 opgestaan, was wel weer een keer lekker, uitslapen. Honden uitgelaten, wat huishoudelijk werk gedaan en Kevin wakker gemaakt. Daarna op de fiets naar Rijnsburg. Gisteren was ik na mijn werk ook al bij de auto wezen kijken en even een proefritje wezen maken. Hij ziet er netjes uit, en ja hoe hij rijdt???!! Dat weet ik niet meer hoor!! Ik vond die andere auto ook lekker rijden, dus het zegt weer helemaal niets. Kan nu alleen maar hopen dat deze wel goed is. In ieder geval kan ik hem dinsdag middag ophalen. Maandag even de verzekering bellen. En dan kunnen we weer rijden. Nu nog even gaan bedenken hoe ik dat ga doen, want volgens mij is Pa een weekje weg. Moet ik anders de fiets maar achter in de auto doen.

Op de terug weg boodschappen gedaan, wat ben ik blij dat ik straks weer een auto heb, en wat een gedoe is dat zeg, boodschappen doen op de fiets. Of eigenlijk boodschappen zien mee te nemen op de fiets. Moest echt nadenken hoeveel ik mee zou nemen, want ik heb dan wel fietstassen maar zoveel past daar nu ook weer niet in.

Vanmiddag verder de hele dag in de zon gelegen. Het was ook gelijk weer heet in de achtertuin. Maar wel weer lekker, en zo vaak is het niet zulk mooi weer dus kan je er beter maar van genieten.

Gisterenavond waren ook de meisjes weer aanwezig. Brian moest werken en was daardoor pas laat thuis, dus pas om 12 uur kwam alles binnen en zag toen ook de meisjes weer de trap op schuiven. Onbegrijpelijk, want als ze bij mij niet zouden luisteren bleven ze toch echt wel een avondje binnen. En zeker om twaalf uur s nachts. Had Kevin er al naar gevraagd en ook hij vond het vreemd. Heb ook gezegd dat ik geen zin had in problemen, en getwijfeld of ik ze niet naar huis zou sturen. Misschien dom dat ik het niet gedaan heb, want om kwart voor twee ging de deurbel, honden blaffen, ik wakker, hele buurt wakker (waarschijnlijk) en werden ze weer opgehaald door moeders. Heb me nu voor genomen dat het de laatste keer is. Want hier heb ik echt geen trek in.

vrijdag, april 22, 2005

Een normale dag!!??

Gisteren leek een gewone rustige dag te worden. Overdag werken, ’s avonds trainen.
Gewoon zoals elke normale donderdag. Maar goed ik had het kunnen weten, normale gewone dagen komen bij ons niet zo vaak voor. Er is altijd wel iets.

Dus zoals gezegd, gisteren avond eerst wezen trainen met Tycha, en dat ging eigenlijk wel weer lekker. Eerst gezwommen, zit er al aardig in. Daarna gevolgd en dat gaat ook goed. Even bezig geweest met vast houden, en ik geloof ook dat ze dat nu begint door te krijgen. Niet rommelen, maar gewoon het stukje tussen de voortanden houden. Daarna gesprongen, ze blijft te dicht op de kuil liggen, valt niet mee om daar iets op te verzinnen. De vrije sprong blijft ze op steunen, ook daar hebben we nu onderhand een punthoofd van. Ongeveer van alles geprobeerd, maar ze is steeds een beetje slimmer als dat wij zijn. Verder nog man gerevierd, transport gelopen, voorwerp bewaakt en transport gelopen. Zag er allemaal niet verkeerd uit.
Herman bracht me om een uur of 10 weer thuis, eerst wilde ik nog wat schrijven maar had eigenlijk niet zoveel te vertellen. Dus maar niet gedaan.

Kevin en Brian hadden deze avond dames op bezoek, ik wist dat ze boven zaten maar omdat ik laat thuis was had ik me niet gerealiseerd dat ze wel tot erg laat bleven. Totdat er aangebeld werd om 23.15. Een van de moeders kwam haar dochter halen. Daar schrokken de meiden enigszins van: “HUH hoe weet ze dat ik hier ben”. Het blijkt dus dat ze thuis vertellen dat ze bij een vriendinnetje zitten en niet bij twee jongens. Enfin nadat de eerste vertrokken was vroeg ik aan Kevin of nummer twee ook niet naar huis moest, het was tenslotte al half 12. Kevin zei dat hij dat niet wist en “daar ga ik toch niet over”. Ik vond toen zelf maar dat mevrouw maar naar huis moest want ik had geen zin in nog een moeder aan de deur. …. TE LAAT… ze was er al. Maar goed nu dus ook nummer twee naar huis. Maar….. dat was maar voor even. Binnen een kwartier was mevrouw weer terug, Huh???. Blijkt dat haar vader haar buiten de deur had gezet en dat ze er niet meer in mocht. Dus of ze even hier mocht blijven, ze zou het dan over een uurtje weer proberen in de hoop dat Pa sliep zodat ze stil naar binnen kon sluipen. Dat is uiteindelijk waarschijnlijk ook gelukt, want om 00.45 is ze naar huis gegaan en niet weer terug gekomen. Heb de jongens toen ook maar gelijk verteld dat ik dames bezoek niet zo geslaagd vond. Al zitten er twaalf pubers boven, die hoor je eigenlijk niet, geen boze ouders aan de deur, en geen gezeur. Nu twee van die meiden, die liegen tegen de ouders, en daarbij ook nog een hoop herrie maken. Van mij hoeft dat niet zo nodig. Maar goed het zal er allemaal wel bij horen.

Toch begrijp ik niet dat een ouder een 15 jarige dochter zomaar om middernacht op straat zet. Lijkt mij niet zo’n heel goed idee. Gelukkig kon ze nog bij ons naar binnen. Anders had ze toch een uur op straat gezworven. Ik zou me daar toch niet echt prettig bij vinden. En denk ook niet dat het opvoedkundig ook maar enig doel treft. Maar goed wie ben ik.

woensdag, april 20, 2005

Een blog!!

Woensdag 20 april 2005

Vandaag een normale werkdag achter de rug. Vanmorgen voor de 3de keer nat geregend op de fiets. Ik geloof dat ik deze week al vaker ben nat geregend als vorig jaar in een heel jaar. Zul je altijd zien. Heb je geen auto en moet je fietsen, geheid dat het de hele week regent. Maar goed nog twee dagen, of eigenlijk 3 want ook maandag zal ik nog moeten fietsen, en dan maakt het me niet meer uit. Mag het van mij de hele week regenen. Alhoewel het natuurlijk wel erg lekker is als het nu eens een beetje voorjaars weer wordt.

Vanavond dus mijn eigen blog aangemaakt. Is inderdaad erg simpel. Tenminste het grootse gedeelte, en de rest vind ik ook nog wel uit. Maar dus maar gelijk alles wat ik al in word gemaakt had er op gezet.


Morgen avond weer trainen met Tycha, ben erg benieuwd hoe laat het gaat worden met 3 nieuwe leden erbij. Is toch bijna een verdubbeling van de club, en hoop niet dat het ook een verdubbeling van de trainingstijd gaat worden. Ik ben daarbij ook nog afhankelijk van Herman omdat hij me, wegens een gebrek aan auto, (sorry, het zit me nu eenmaal hoog) komt halen en dus ook weer thuis moet brengen.

Goed morgen dus weer meer.

Tycha


Tycha Posted by Hello
Hier een foto van mijn grote hobby en vriendin.

Even bijpraten

Dinsdag 19 april

Vorige week is Kevin met school een week wezen varen op de Eendracht, een zo genoemde studie week. Hij had er eigenlijk niet zoveel zin, en stond toen ik hem naar het station bracht te zuchten en te puffen. Dus toch een beetje zenuwachtig. Afgelopen vrijdag zou ik hem weer ophalen, maar toen ik uit mijn werk kwam en uit de auto stapte hoorde ik een sissend geluid. Hmmm, dat hoorde vast niet! Dus de motorkap open, en ja hoor!! Een gescheurde slang. Daar kon ik dus niet mee naar Rotterdam rijden, dus de garage gebeld en gevraagd of ze dit konden repareren. Kom maar langs, werd er gezegd. Dus zo gezegd, zo gedaan. Eenmaal daar aangekomen, en nadat de motorkap geopend was, leek er toch al iets meer aan de hand te zijn. En ze wisten niet of ze dit deze middag nog konden repareren, als er al niet meer kapot was. Dus eerst Opa gebeld of hij mij kon komen halen in rijnsburg, want om te gaan lopen naar huis zag ik toch ook niet zo zitten. Geen probleem Pa zou me op komen halen. Daarna Kevin gebeld en verteld wat er aan de hand was ( god zij dank had hij zijn mobiel bij de hand) en dat hij dus met de trein naar huis zou moeten komen. Ik kreeg niet het idee dat hij het heel erg vond. ’s Middags de garage weer gebeld om te vragen hoe het met de auto was. Nou niet best dus, er was zoveel aan kapot, dat repareren zonde was, dat was de auto niet meer waard. De garagehouder had wel een ander staan welke niet zoveel hoefde de kosten, ja ja die verhalen ken ik. Maar goed toch maar even aangehoord wat hij dan wel niet had staan. Nou staan dus nog eigenlijk niet wat geschikt was voor mij, maar vrijdag zou hij een zelfde auto binnen krijgen welke hij nieuw verkocht had en altijd in onderhoud was geweest bij hem en nog geen 80.000 km op de teller had staan. Van deze auto durfde hij te garanderen dat hij goed was. Toen maar even gevraagd wat hij dan wel onder niet zoveel kosten verstond. € 1700 HUH!!!!!!! Dat was de helft van wat ik voor mijn wrak betaald had!! Maar goed, ik heb geen geld, sterker nog alleen maar schuld, dus nog maar een keer Pa lief aangekeken. En ja, dat helpt. Zaterdag ga ik eerst maar even kijken naar deze auto, maar heb er wel meer vertrouwen in als met die oude. Wel vervelend dat ik nu de hele week geen auto heb. Dus moet fietsen naar mijn werk en natuurlijk al twee dagen nat geregend.

Het hardlopen is voor mij nu ook over, vorige week een lichte blessure opgelopen welke nog steeds niet helemaal over is, maar nu wel duidelijk verbeterd. Zodra ik denk dat ik weer kan lopen, eerst maar eens even goede hardloop schoenen kopen, want wil dit toch wel doorzetten. En ik had toch geen auto gehad om er te komen, dus had toch al niet kunnen lopen.


Zo, weer een beetje bij geschreven. Kijken hoelang het duurt tot de volgende keer.

Training en zon

Zondag 3 april 2005

Vanmorgen zoals gewoonlijk eerst wezen trainen met Tycha. Buiten het feit dat Tycha met zoeken wederom een sleutel in slikte ging het verder erg lekker. Bij het kist revieren heeft ze een licht stroom tikje gehad. Precies genoeg om van de kist af te blijven maar niet zoveel dat ze bij de kist wegging. Verder gingen alle oefeningen zoals ze moesten.

S middags in de zon gelegen en het was zowaar al bijna te warm in de tuin J Verder vandaag niet zoveel gedaan, een beetje een luie dag dus.

10 kleine kleutertjes

Zaterdag 2 april 2005

Om 7 uur in de auto om Brian naar de Berg stichting te brengen. Om kwart voor 8 weer terug thuis, gedoucht, gestreken, even achter de pc gezeten, en mezelf klaar gemaakt voor de hardloop training. Om 10 uur in Katwijk voor het lopen. Er waren er vandaag maar 8. Hmmm gaan er nu al afvallen???? Maar het werden er nog minder in de loop van de ochtend. Als eerste viel Hennie af, te veel pijn bij het lopen!! Halverwege viel Ellie op haar schouder, en heeft waarschijnlijk haar sleutelbeen gebroken. Dus kon niet verder lopen en haar man bleef bij haar. Dus waren we nog maar met zijn 5 en. Toen begonnen we met het schema te lopen, 2 min, 4 min, 6 min, en daarna nog een keer. Dit Tempo hield Lida niet vol dus ook zij bleef achter. We waren net de 10 kleine kleutertjes vandaag J

S middags met Kevin naar Lisse geweest om een mp3 speler te kopen. Ik heb er een gekocht met 256 mb geheugen en lekker klein, komt dus lekker van pas tijdens het fietsen en het hard lopen.
Op de terug weg belde Brian al weer, dat ik hem kon komen halen. Dus omgekeerd en op naar katwijk, voor de 3 de keer, om Brian op te halen. S middags de hondenkar schoongemaakt, office 2003 opnieuw geïnstalleerd, en gekopieerd.
Wil nu proberen dit dagboek dagelijks bij te houden of in ieder geval zo vaak als mogelijk. Is wel leuk om later na te lezen. En misschien sta ik nu op het begin punt van iets nieuws. En als dat echt zo is, wil ik er ook een weblog op na gaan houden. En kan ik deze informatie goed gebruiken. Maar voor vandaag stop ik er mee, heb al een lekker stukje geschreven, morgen weer.