Pagina's

vrijdag, mei 11, 2007

WK dag 2

Vanmorgen om een uur of 9 eerst ontbeten in het hotel. Daarna via de toeristische route naar Le touquet gereden, waar we om even voor half 11 aankwamen, en we nog net het laatste stukje training van Marielle van der Kooy konden zien. Hierna een tijd met Ilse en Fred staan praten en een bakkie koffie wezen drinken. Daarna zijn we even Le Touquet ingereden en hebben we daar op het strand gelopen. Het weer was te slecht om foto’s te maken. Het was eb en het strand was eindeloos, wat een oneindige vlakte… Hierna weer terug naar het WK. Daar weer zitten praten met Ilse en gekeken naar de zogenaamde witte hond. En zowaar kwam toen het zonnetje even door. Omdat we nog tijd hadden voor dat de opening begon zijn we nogmaals naar het strand gereden en nu om foto’s te maken. Wat een verschil met een uur geleden. Toen regende en waaide het en was het strand uitgestorven, en nu gelijk een drukte van jewelste. Ook veel deelnemers (volgens mij Agility) die even met de honden naar het strand gingen.
Weer terug naar het WK voor de opening, alle deelnemende landen werden voorgesteld en ik heb al een aardig aantal foto’s gemaakt. Die ik nu probeer op de site te zetten maar het internet werkt wederom niet echt mee. Het doet het en dat is dan ook alles. Vreselijk traag. Dus ik ben bang dat ze er vandaag niet op komen.
Na de opening terug naar het hotel gereden en onderweg bij een grill restaurant wat gegeten wat erg lekker was. In het hotel direct de foto’s op de laptop gezet en de beste eruit gehaald en bewerkt om op de website te zetten. Waar ik nu dus mee bezig ben.
Zojuist een berichtje van Ilse ontvangen dat Fred morgen als eerste in de afdeling C moet, om 8 uur. Dus dat wordt morgen vroeg op.

Geen opmerkingen: