Pagina's

zondag, mei 13, 2007

WK dag 4

12 mei 2007
Vanmorgen om half 9 eerst ontbeten. Toen we na het had ik een sms van Ilse met de mededeling dat Fred zich had terug getrokken en dus niet ging speuren. Het ging dus niet goed met Buurman.
Dus zijn we eerst maar eens rustig weer naar de Mac gereden om de website bij te werken onder het genot van een kop warme chocolademelk en een chocolade muffin. Hierna door gereden naar het WK. Terwijl we bij de mondioring stonden te kijken zagen we Chiel en Marianne langs lopen, dus gelijk een praatje gemaakt en met ze mee gelopen naar de tribune bij het IPO. Onderweg kwamen we Ilse tegen en zei vertelde dat het met Buurman niet lekker ging hij was erg stijf en liep niet goed en had duidelijk ergens last van. Zodra ze thuis zijn willen ze hem dan ook na laten kijken.
Verder hebben we de rest van de dag overal een beetje gekeken. Een beetje te laat kwamen we er achter dat er ook veldwerk bezig was. Dit is een voor ons totaal onbekende sport en het duurt ook even voor je weet wat ze nu precies aan het doen zijn. Het gebeurd niet in een afgebakende ring maar over het hele terrein verspreidt en overal een andere opdracht. Wel heel leuk om te zien.
Om een uur of 5 zijn we richting het hotel gegaan naar eerst nog even bij het grill restaurant gegeten te hebben. Daarna toeristisch naar huis gereden en diverse kustplaatsen bekeken. In Boulogne nog een chocolade melk gedronken aan de boulevard en daar de vleugelboot uit dover binnen zien komen. Wat een gigantisch schip is dat zeg, en wat een power. Je voelde op de kade de trillingen van de motor.
Hierna door gereden naar Wimereux. Toen we in de hotel kamer zaten en ik al vast aan mijn verslag begonnen was, kwam Ko op het idee om toch nog even naar de zonsondergang te kijken aan het strand. Bij de boulevard aangekomen bleek het vloed te zijn en de zee heel hoog te staan, de golven sloegen over de kade heen, heel spectaculair om te zien. Wat een kracht zit er toch in die golven. En nu ben ik dus weer terug in de hotel kamer en bezig het verslag verder af te maken zodat ik dat morgen weer bij de mac online kan zetten.

Geen opmerkingen: