Pagina's

vrijdag, mei 11, 2007

Wk dag 3



11 mei 2007
Vanmorgen vroeg op om, om 8.00 uur Fred en Buurman aan het werk te kunnen zien. Om kwart voor 8 waren we in Le touquet. Nog heel even de tijd dus om een goede plek te vinden voor het fotograferen.
Fred en Buurman lieten net werk zien, en kwamen met 91 punten van het veld. Vanmiddag om 16.10 uur moeten ze voor afd. B. We zitten nu bij de mac donalds, eigenlijk voor een bakje koffie, maar ze hebben hier ook draadloos internet, dus misschien lukt het hier mijn website bij te werken.
Le Touquet is trouwens wel een plaats voor de rijke fransen. Heel veel villa’s, het terrein waar het WK gehouden wordt is op een paarden centrum, een heet uitgebreid centrum, met zelfs een hippotel. En het ligt dus aan de rand van een enorme villa wijk. De plaats is een beetje een kruising tussen de boulevard van Scheveningen en de villa wijk van Wassenaar.

S middags zijn we in Touquet iets wezen eten en daarna weer terug voor afd. B van Fred en Buurman. Buurman zat niet echt lekker in zijn vel en de oefeningen werden wat traag afgewerkt wat resulteerde in 82 punten, niet echt hoog dus.
Tussen door hebben we nog even bij de agillity gekeken. Dat is echt geweldig om te zien. Het enthousiasme en de snelheid van de honden is echt geweldig.

Hierna terug naar het hotel en hebben we wat gegeten, de hoop dat hier het internet naar behoren gaat werken heb ik opgegeven. Morgen rijden we wel weer langs de Mac en werk ik de site en weblog weer bij. Voor de foto’s zullen jullie wat langer geduld moeten hebben want dat lukt zelfs bij de Mac maar minimaal erg traag in het uploaden.
Morgen ochtend moet Fred en Buurman om 11 uur speuren en ook hier gaan we even bij kijken. Tevens begint morgen ook de mondioring en ook dat wil ik graag zien.

Geen opmerkingen: