Pagina's

zaterdag, oktober 15, 2005

Het tweede deel van de reis

Deze morgen toch ook maar in het hotel ontbeten. Dit ontbijt was een zeer, zeer uitgebreid ontbijt buffet. Je wist gewoon niet meer wat je moest nemen zoveel was er te kiezen. Diverse soorten broodjes, vele soorten beleg, zalm, gekookte eieren, scrambled eggs, worstjes, spek, diverse soorten cornflakes, yoghurts, kwark, zoete broodjes, vers geperste sinasappelsap(waar we allemaal heel veel van gedronken hebben) koffie, thee, teveel om op te noemen. Dus toen we weer op weg gingen was iedereen meer dan voldaan.

Bij het in de auto's stappen vroeg Kevin aan mij of ik zijn paspoort had. HUH!!! NEE!!! natuurlijk niet. Dat hoort hij zelf bij zich te hebben. Ja maar, hij kon het niet vinden thuis en had toen maar niet verder gezocht!!! Terug naar huis was geen optie, we hadden er immers al ruim 500 km opzitten, dus het er maar op wagen, en maar zien wat er gebeurd bij de grens.
Voor de grens toch wel even zenuwachtig, maar we mochten allebei gewoon doorrijden. Pfffffff dat was even opgelucht ademhalen. Opa heeft Kevin nog even uitgescholden, want Kevin zat tenslotte bij hem in de auto. Hoe kun je nu zo dom zijn om op vakantie je paspoort niet mee te nemen.

In Zwitserland zelf een beetje oponthoud gehad waardoor we toch pas om 15.00 uur bij het vakantie adres aankwamen. Het was trouwens de derde keer dat we op dit adres vakantie gingen houden. Dus alles was al bekend. De eigenaresse was een weekend weg, en had een briefje neergelegd, dat we ons maar moesten installeren en ze zou maandag wel even langskomen. Dus de spullen uit de auto gehaald even wat gedronken en toen snel boodschappen doen. We waren maar net op tijd, want de Migros zou om 5 uur sluiten. Terwijl we in de winkel liepen gingen de lichten al uit. Oeffff die willen echt op tijd naar huis!!

S avonds gegeten, daarna omdat ik toch wat hoofdpijn had van de reis even op bed gelegen. De jongens zijn op zoek gegaan naar een kroeg om BIER te gaan drinken. En gezien het tijdstip waarop ze thuiskwamen hebben ze deze ook gevonden. En wel bij La Place.

Geen opmerkingen: